afscheid

Na bijna twee jaar actief te zijn geweest voor Code Geel is er de tijd gekomen dat ik heb besloten om afscheid te nemen. De endometriose is door het gebruik van Lucrin redelijk onder controle en ervaar gelukkig geen dagelijkse klachten. Mede daardoor heb ik de indruk dat ik niet meer zoveel kan toevoegen aan dit platform.

Code Geel heeft mij geholpen in mijn eigen verwerkingsproces vanaf de begin van de diagnose tot de plek waar ik nu ben. Ik heb veel contact met lotgenoten gehad en dat heeft mij erg geholpen. Voor alle vrouwen die zich in hetzelfde schuitje bevinden als ik een aantal jaar geleden; praten helpt en zoek gelijkgestemden waar je af en toe je hart kunt luchten.

Ik heb lang nagedacht of ik nog door zou schrijven of zou stoppen. Maar het besef dat ik voor mijn gevoel geen vernieuwende en goede stukken meer kon schrijven, omdat mijn gezondheid redelijk stabiel lijkt gaf voor mij de doorslag om te stoppen.

Daarnaast blijft de kinderwens meespelen en een eventueel ivf-traject zorgt er uiteraard ook voor dat de endometriose en de behandeling daarvan wat meer op de achtergrond verdwijnt. Hoewel ook dat een interessant onderwerp zou zijn om over te schrijven, wil ik dat dat echt een stukje van mij en mijn vriend wordt en dat hoeft niet direct het internet op geslingerd te worden.

Dit alles maakt dat ik hier, vandaag afscheid neem van jullie als lezers en van iedereen die op enige manier betrokken is geweest bij Code Geel.

 

Iedereen heel erg bedankt en ik wens jullie veel geluk en gezondheid toe!

 

Veel liefs… 

One Reply to “afscheid”

  1. Wat fijn!! Stoppen omdat het eigenlijk gewoon erg goed gaat, dat zou veel vaker moeten zijn 🙂 Wat top dat Lucrin zo goed bij jou aanslaat, helaas heb ik zeer negatieve ervaringen maar elk mens is uniek. Succes met alles in jouw toekomst en vier het leven ♥

Geef een reactie