Brief aan mijn lijf 26-03-2017

Mijn Lijf:

 

Jij hebt mij laten zien wat pijn, verdriet en een rammelende relatie is, onzekerheid en onwetendheid.

JIJ hebt mij laten zien dat er mensen en artsen met onkunde zijn, kwetsend en hard, wat medicatie doet met je en de bijwerkingen ervan waardoor ik in iemand anders veranderde.

 

Maar ook dat er een andere kant is,, mijn man die na alles nog aan mijn zijde staat,  dat ik in mijn handen mag knijpen dat ik nu al zeker 5 jaar pijnvrij door t leven ga na mijn hele grote operatie, dat ik alleen maar de cerazette hoef te nemen, dat er ook begripvolle mensen zijn, en artsen met heel veel kennis (veel dank aan dhr Dunselman en dokter Kapitein) en dat ik met veel plezier van mijn lieve nichtje Noa en neefje Finn mag genieten en een super tante mag zijn.

 

En bovenal dat ik de wereld nu een beetje wijzer mag maken als ervaringsdeskundige.

 

Lisette

Geef een reactie