en wat nu?

Net zoals Emmie in haar blog schreef over de Lucrin, ben ik onlangs ook gestart met spuiten. Wel wat andere spuiten, namelijk de Gonapeptyl spuiten. Ze doen in principe bijna hetzelfde. Ik zit eveneens in de bloei van mijn leven, volop in de menopauze. Heel gek hoor. Aan de buitenkant is er inderdaad helemaal niets veranderd. Zelfs de bijwerkingen van de spuiten vallen voor mij 100% mee. Hier had ik initieel erg veel schrik voor. Het enige wat ik nu heb, is nachtelijk zweten en wat opvliegers. Wat betreft fysiek dan toch… . Ik voelde me voor de spuiten weer wat meer down. Meer huilbuien en erg vermoeid. Niet verwonderlijk als je ’s avonds/ ’s nachts pas om een uurtje of 3 pas inslaapt.

De eerste maand van de spuit werd het echter beter. Ik voelde me weer ietsje fitter omdat de pijn echt minimaal was. Ik kon weer meer naar stal gaan om te rijden, had energie om het huis weer volop te poetsen, … . Hoewel het slapen niet is verbeterd, is dit maar een detail. Ik weet dat dit me nadien wel even zuur opbreekt, maar voorlopig gaat het wel. De tweede spuit heb ik vorige week gezet. Het zijn echt rot spuiten om te zetten, maar de werking ervan is wel optimaal.

Sinds de tweede spuit heb ik wel weer meer pijn. Hopelijk blijft het zo meevallen en kan ik het met de Zaldiar onder controle houden. Ik vind het leuk dat ik weer gewoon kan meedraaien met de rest. Dat ik iets kan betekenen voor anderen. Al is het maar voor mijn man en mijn beestjes. Of voor vrienden die hulp nodig hebben, … . Voor mij is het eveneens wachten nu. Wachten op de operatie in december. Ik krijg stilaan zenuwen. Ik weet niet wat te verwachten of hoe ik uit die operatie kom. Nog een derde spuit volgende maand. Dan stopt het. Dan mag mijn normale cyclus na de operatie weer op gang komen. We mogen dan ook stilaan proberen voor een kindje. Wat hoop ik dat dit zonder al te veel problemen zal lukken.

Korte blog, geen nieuws is goed nieuws zeggen ze meestal he?! Ik hou jullie sowieso op de hoogte. Hou jullie taai!

Liefs

Sandy

 

Geef een reactie