Time to say goodbye

Lieve lezers,

 

Na lang wikken en wegen ben ik tot een beslissing gekomen. Ik merk namelijk dat ik erg veel op mijn bordje heb liggen qua hobby’s, persoonlijke afspraken, en verplichtingen, naast mijn werk. Hierdoor kom ik de laatste tijd steeds vaker in de knel qua tijd.

 

Ook is mijn endo al ruim een jaar stabiel, met slechts af en toe een pijnaanval. Dat is heel fijn natuurlijk, maar levert inhoudelijk weinig materiaal op voor deze blog.

 

Ik heb daarom besloten te gaan stoppen met Code Geel. Ik vind deze blog nog steeds erg nutting: het biedt lotgenotencontact en –ervaringen, alsmede ook veel praktische informatie. Dit moet echter geschreven worden door vrouwen die meer impact van de ziekte ervaren in hun dagelijks leven dan ik, zoals Megan, Emmie, en Sandy.

 

Ik vond het erg leuk om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen het afgelopen jaar. Ook heb ik interessante lotgenoten leren kennen, waardoor ik zelf ook meer inzicht heb gekregen. Ik vertrouw erop dat Sandy, Megan, en Emmie dit voortzetten, al kunnen zij extra hulp goed gebruiken.

 

Daarom bij deze ook gelijk een oproepje: ben jij een jonge vrouw met endometriose en vind het je het leuk om te schrijven? Wil je jouw ervaringen delen met lotgenoten en andere geïnteresseerden? Stuur dan een mailtje naar bloggers@codegeel.com! Als je al iets geschreven hebt dat volgens jou geschikt is voor Code Geel (maar nog niet elders gepubliceerd), stuur het dan gerust mee.

 

Natuurlijk zal ik Code Geel blijven volgen, en mogelijk af en toe eens een gastblog schrijven. Houd ook mijn persoonlijke site/blog in de gaten: EndoRead. Komend jaar zal ik opnieuw een leuke fundraiser organiseren! Als je op Twitter zit, kun je me daar ook volgen: @ReadEndo.

 

Ik wens de dames van deze blog veel succes en jullie, lieve lezers, een succesvolle behandeling toe!

 

Liefs,

Jolanda

 

PS. De prachtige foto bovenaan is genomen door Paylor Photography.

Geef een reactie